DEPANARE LA LOCUL INTERVENTIEI

Reparatii la Locul Masini, Acest serviciu presupune incercarea de repunere in stare de functionare a autovehicului dumneavoastra intr-un timp relativ scurt. Tot ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra, este ca in momentul in care efectuati apelul catre dispecerat, sa comunicati simtomele autoturismului in momentul in care vi se va desemna un specialist, inainte de deplasarea acestuia la locul interventiei..

Detalii

DEBLOCARI PORTIERE

Va oferim in exclusivitate la un pret avantajos servicii pentru deschiderea portierelor autoturismului dumneavoastra, in cazul in care ati blocat portierele masinii si ati uitat cheile in interiorul acesteia, sau ati pierdut cheile si nu mai aveti o cheie de rezerva. Autoturismul se poate deschide fara a produce nicio dauna.

Detalii

PORNIRE AUTOTURISM CU ROBOT SPECIAL

Pornirea autoturismului cu robot special presupune folosirea unui dispozitiv conectat la o baterie interna (12v) care se conecteaza la autoturismul dumneavoastra, iar in cateva secunde acesta porneste. Acest robot se mai numeste si robot de pornire auto. El este in asa maniera construit, incat este capabil sa produca un curent electric de 450 amperi. Este bine sa apelati la acest serviciu daca aveti o problema cu pornirea autoturismului si banuiti ca poate fi din cauza bateriei descarcate.

Detalii